Thursday, April 21, 2011

Jatuh hati

bukannya apa. kalau mata dah asyik nak nampak orang yang sama, asal bercakap rasa dia depan mata, tersenyum sorang-sorang, mandi rasa basah, makan terlebih kenyang, bila telefon berdering ring ring ring rasa dia yang mesej, ahh awak la punya pasal.

kepada awak yang pakai jam fossil, tiff & co ring, shirt stripes red and white dan yang lain saya dah tak perasan sebab asyik tengok muka awak je, saya macam tersuka dekat awak :)




walaupun saya tahu awak dah macam ada girlfriend.

3 comments:

Frodo Baggins said...

ohooooo


>>___<<

redballerina said...

tak sangka awak comment. first ! tq :)

the sun daily said...

hope u will peace...visit my website the-sun-daily.com